Over ons

Sport in je Voordeel (Medifit de Es) is specialist in het begeleiden van cliënten bij fysieke trainingen.. Wij onderscheiden ons door persoonlijke resultaat gerichte begeleiding. Als cliënt bij Medifit de Es traint u aan de hand van een individueel trainingsschema welke is opgesteld aan de hand van uw doelstellingen.

U traint bij ons in kleine groepen van maximaal 12 mensen en wordt hierbij begeleidt door fysiotherapeuten/personal trainers. Op deze manier bewaken wij onze kwaliteit in begeleiden en hebben wij ruim aandacht voor u.

Het trainen bij Medifit de Es start altijd met een individuele fitheidstest om zodoende de uitgangspunten voor de training te bepalen. Samen met u bepalen we de doelstellingen voor de training. Het trainingsschema dat daarop volgt kent een geleidelijke opbouw, waarbij op gezette tijden uw trainingsschema wordt aangepast en/of bijgestuurd.

U bent de eerste stap gezet naar een ander leefpatroon, wij zorgen samen met u voor de vervolg stappen. Door regelmatig uw doelen te evalueren en of bij te stellen worden resultaten haalbaar en leuker.
 

 

H. Leefsmastraat 15
7556 JD Hengelo
T 074 - 250 40 07
info@medifit-de-es.nl
Copyright © Medifit de Es | Zoeken | Disclaimer | Sitemap