Onze werkwijze

Het trainen bij Medifit de Es is altijd persoonlijk en op maat.

Om een beter inzicht te krijgen van uw fysiek functioneren en uw belastbaarheid starten wij altijd met een intake en een fitheidstest. De test die wordt afgenomen is de landelijk gebruikte fysiofitheidstest en kan in sommige gevallen vergoedt worden door uw verzekeraar. Deze test geeft inzicht in uw lichamelijke fitheid op het gebied van conditie, kracht, lenigheid en coördinatie en uw huidige beweeggedrag. Aan de hand hiervan begeleiden wij u bij het opstellen van haalbare doelen voor de training. Daarnaast bieden wij de Functional Movement Screen als specifieke test voor sporters.

Wij onderscheiden ons van andere fitnesscentra door individuele begeleiding en coaching. Doordat u traint met een individueel trainingsprogramma welke wij op gezette tijden bijstellen zijn wij in staat uw resultaten te monitoren. Wij werken hierbij o.a. met het programma Virtuagym.

Op de momenten dat u bij ons traint mag u van ons verwachten dat wij persoonlijke aandacht hebben en u adviseren bij de oefeningen op bijvoorbeeld de juiste uitvoering.
 

H. Leefsmastraat 15
7556 JD Hengelo
T 074 - 250 40 07
info@medifit-de-es.nl
Copyright © Medifit de Es | Zoeken | Disclaimer | Sitemap