Bedrijfsfitness

Het begrip bedrijfsfitness bestaat al enkele decennia in Nederland en mag tegenwoordig rekenen op financiële steun van de overheid. Ter stimulering van sport en beweging heeft het kabinet onder meer een fiscale vrijstelling voor bedrijfsfitness in het leven geroepen.

Dankzij deze vrijstelling is het voor zowel de werkgever als zijn medewerkers financieel aantrekkelijk om te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness bieden wij op twee manieren aan:

Companyfit:
U krijgt de beschikking over de ruimte van Medifit de Es en een personal trainer. Alleen uw personeel wordt hierbij getraind, deze manier van trainen versterkt het wij gevoel binnen uw team. Deze trainingen kunnen wij zowel op het gebied van fitness als spinning of beide voor uw bedrijf aanbieden. De minimale bezetting is 12 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Fit op Maat
Uw werknemer traint middels een individueel opgesteld trainingsschema 1 of 2 keer per week Bij Medifit de Es. Binnen deze trainingen is het mogelijk een individuele vertaalslag te maken naar de werkzaamheden van uw werknemer. Functioneel trainen op vaardigheden die uw werknemer op zijn werk versterken. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 

H. Leefsmastraat 15
7556 JD Hengelo
T 074 - 250 40 07
info@medifit-de-es.nl
Copyright © Medifit de Es | Zoeken | Disclaimer | Sitemap