Onze werkwijze

Steeds meer bedrijven kijken in hun strijd tegen ziekteverzuim naar mogelijkheden van preventie en gezondheidsbevordering: “Hoe houd ik mijn werknemers gezond en voorkom ik verzuim?”
Steeds meer werkgevers vinden dit belangrijker dan pas actie te ondernemen als een werknemer door ziekte of arbeidsrelevante aandoeningen uitvalt.

Medifit de Es is een professionele organisatie welke zich onderscheidt door persoonlijke aandacht, individuele coaching en resultaat gericht werken bij het bevorderen van de gezondheid van uw werknemers.

Na de eerste kennismaking bezoeken wij uw bedrijf om een goed inzicht te krijgen in de fysieke en mentale eisen die aan uw werknemers gesteld worden. Immers niet alle werkzaamheden vragen dezelfde fysieke of mentale belasting. Het afstemmen van gezondheidsbeleid is maatwerk en daar helpen wij u graag bij.

De begeleiding van uw werknemers in ons centrum is gericht op individuele coaching en resultaat. Wij werken hierbij in kleine groepen. De vorderingen worden bijgehouden middels specifieke trainingsschema’s en fitheidstesten.

H. Leefsmastraat 15
7556 JD Hengelo
T 074 - 250 40 07
info@medifit-de-es.nl
Copyright © Medifit de Es | Zoeken | Disclaimer | Sitemap